Bücher

Informationen

Žalmy Korunovaného Proroka Davida Svatého Krále Judského a Izraelského

23497

(Paroubek, Jiří Václav). Davidovy žalmy. "Žalmy Korunowaného Proroka Dawida Swatého Krále Judského a Izraelského". Praha: J. N. Fický, 1736. 16°. (24), 593, (7) str. množstvím dřevořezových not. Dobová celokož vazba.

Mehr Infos

Verkauft

Mehr Infos

Paroubek, Jiří Václav

Fický, Jan Norbert

Praha

1736

(Paroubek, Jiří Václav). Davidovy žalmy. "Žalmy Korunowaného Proroka Dawida Swatého Krále Judského a Izraelského, Z wsseobecnjho Křesťanskýho Pjsma Swatého, Pro Rozmnoženj wětssý Cti o Sláwy BOžj, Též Rozssjřenj Cýrkwe Swaté Katolické Křesťanské wsseobecné, A pro Potěssenj wssech Wěřjcých Na Pjsně w gednom pořádku uwedené Od Kněze Giřjho Wácslawa Paraubka". Praha: J. N. Fický, 1736. 16°. (24), 593, (7) str. s množstvím dřevořezových not. Dobová celokož vazba.

Knihopis 17.551. - Chybí rytý frontispis. Prvních 6 listů dole oříznuto těsně k textu, na tit. listu ca. 3 mm do něj. Jinak velmi dobře zachováno. - Na přední létající předsádce dobová rukopisná modlitba ke Svaté Barboře, na přídeští pak podpis (exlibris - Doubravský). - Jiří Václav Paroubek (1704 v Sadské - 1778 v Líbeznicích) byl katolický kněz, farář, kazatel, misionář a pedagog.


Stichwörter: Paroubek, Žalmy Korunovaného Proroka Davida Swatého Krále Judského a Izraelského, Praha, Fický, 1736, Bohemica